Ekomuseum - en mångfald av sevärdheter

Besöksmål i och runt Ullared

Gekås, Ullared Gekås, Ullared

Gekås Ullared AB grundades 1963 och är Skandinaviens största varuhus. Med fyra och en halv miljoner besökare årligen är det Sveriges största utflyktsmål.

Ekomuseum - en mångfald av sevärdheter Ekomuseum - en mångfald av sevärdheter

Ekomuseum nedre Ätradalen är ett museum utan väggar och tak som tar dig med på en resa i tid och rum. I Ätradalens vackra naturmiljö finner du lugn och avkoppling, samt en mångfald av sevärdheter att besöka.Du har möjlighet att upptäcka 80 besöksmål som vill ge en helhetsbild av Ätradalen.

Visit Falkenberg

Allt vi har i Falkenberg bjuder vi med glädje på. Havet med de långa sandstränderna, skogen och de många sjöarna, stadens gemyt och Ätradalens öppna landskap. Du får också ta del av det stora utbud av evenemang, nöjen och aktiviteter som finns här.

Visit Varberg

Varberg är idag Sveriges Kurort. Härliga bad kompletteras med energigivande spa-anläggningar, ett levande centrum, vackert inland och surfanläggningar längs kusten.

Upptäck Ullared

Att shoppa på Gekås Ullared är ett prisvärt nöje, men det finns mycket mer att upptäcka runt knutarna. Här i Hallands inland finns spännande sevärdheter - alltifrån natur till Världskulturarv. Det erbjuds lokal mat, boende, konst & hantverk samt olika aktiviteter och evenemang.

Halland.se

I Halland finns mycket att göra, uppleva och se. Här kan du shoppa på Gekås Ullared, besöka Falkenbergsrevyn och vandra på Hallandsleden. Här trivs barnfamiljen och många väljer att bo på camping vilket gjort Halland till Sveriges näst största campingdestination. Välkommen till Halland och den svenska västkusten!

Allsång på vallarna 

Under sex måndagskvällar i sommar samlas vi på Vallarna för att ända från tårna sjunga allsång och för att lyssna till några av Sveriges allra bästa artister.

Vallarna

Årets föreställning har premiär söndagen den 30 juni 2013 och spelar till och med söndagen den 11 augusti på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg

Åkulla Skidallians

bildades 1998 av FK Friskus Varberg, OK Löftan, OK Nackhe, Ringhals IF och var den första konstsnöanläggningen för längdskidåkning i Halland.

Åkulla bokskogar

är ett femtio kvadratkilometer stort naturområde som ligger i det inre av Halland i den triangel som Varberg, Falkenberg och Ullared bildar

Falkenbergs motorklubb  

Falkenbergs Motorbana är belägen utmed väg 154, 8 km öster om Falkenberg.